Det rullar på

Först och främst vill jag säga TACK till alla vänner och bekanta för era röster och stöd ang. Gore Active challenge.

Det räckte inte enda fram och jag kom 7.a av de 10 cyklisterna och hade behövt vara sämst 5.a för att komma med i själva huvudeventet i Sthlm men jag hade inte ens räknat med att komma såhär långt så jag är mer än nöjd.

Lycka till alla grymma löpare/cyklister som är med i finalen.

För övrigt händer det inte mycket, har hittat ordentligt träningsglädje igen och har börjat köra på mer strukturerat efter en tids spontanträning.

Mycket simning just nu och jag känner att jag har nåt på gång. satsar just nu på att simma ofta och helst själv för att fokuserad på det som jag behöver och inte ryckas med i det allmänna upplägget på gruppträningar.

Kommer självklart att vara med på dessa igen när jag känner mig redo för att få bästa möjliga sparring och den sociala biten.Till sist ett klipp ni måste se, som alltid mäktiga reklamfilmer för de stora cykeleventen. Denna gång inför Girot 2012. (kolla 1 minut in och framåt)

http://www.youtube.com/watch?v=6sSqFgvL244/skål

Du kan hjälpa till !

http://www.activechallenge.se/athletes#ashkan-fivrin


Tacksam om du hade lust att gå in och lägga en röst på mig. Det handlar om en tävling som Gore-tex ordnar där man tar ut ett "landslag med 5 cyklister och 5 löpare (motionärer) som skall möra Norge.

Tävlingen hålls i STHLM 27/10 och den direktsänds på webben där du som åskådare har möjlighet att ändra förutsättningarna för de tävlande genom att t ex "önska in" Regn eller motvind.


I detta slutskede av omröstningen är det 10 cyklister och 10 löpare som skall bli hälften så många.Tack på förhand, och kom ihåg att man får rösta en gång per dygn !
Röstningen avslutas 19 /10.


http://www.activechallenge.se/athletes


mvh:Ashkan

Åldersgrupp

Har varit lite gnällig sista två dagarna och det helt utan orsak egentligen....back in business nu iaf och det jag kom att tänka på under dessa två dagar var att man förväntas vara glad hela tiden av folk runtomkring en.

Detta förväntas av dig:

Man ska vara glad men inte för glad, man får inte ha en svacka (nån gång). man ska vara framgångsrik men inte för mycket, men ska ha en åsikt men helst inte för mycket.

Jäntelagen är brutalstark i vår kära land och det är bara att anpassa sig om man är ute efter att ha många vänner.

Det är jag inte, så jag behöver inte bry mig om den biten och kan ha åsikter som inte alltid stämmer överens med den stora massan (mellanmjölksdrickande massan)


Vad hade detta med  rubriken "Åldersgrupp" att göra då kan man undra ?

Jo, det är så att direkt när jag körde min första Triathlontävling tyckte att systemet med att dela upp startfältet i en massa olika klasser så alla kunde få vinna och placera sig kändes fel.
I de flesta andra sporter både på Elitnivå och motionärsnivå tävlar man i Herr och Dam klass. thats it.

I Triathlon däremot tävlar man i åldersgrupper a la 5 år i taget dvs. 34-39 osv uppåt till 102-107 klassen som är väldigt lätt att vinna om du bara lyckas ta dig dit genom livets karusell och komma till start.

Jag har tex. tyckt att det är superhäftigt att jag som amatör ens "får" ställa upp på startlinjen tillsammans med landets bästa atleter och den chansen ska jag givetvis nyttja även om avståndet upp kan kännas lite väl stor för att smälta ibland när man läser igenom diverse resultatlistor.

Nästa år kommer jag själv att "kvalificera" mig till att vara med i just en "Åldersgrupp" nämligen 34-39 och kan därför helt plötsligt chansen att placera mig någorlunda på tävlingar istället för att t ex. komma 21.a men frågan är om det skulle göra mig "gladare" av detta möjliga Scenario.

Knappast, så det återstår att se hur jag ställer mig inför valet ? (man kan alltid anmäla sig till seniorklassen och på så sätt få reda på hur man står sig i konkurensen "på riktigt".Inte många som håller med mig i den frågan men frågan är om man intye gör det skulle man t ex. föredra ännu snävare klassindelningar som t ex 2 år i taget som 40-42 för då halverar man motståndet och ännu större chanser till vinst :)


Nu ska jag dricka mjölk, Röd mjölk med lite grädde tillsatt !


/Ash "Agegrouper" Fivrin

Spontanius Maximus

Inne i 3.e veckan utan hårdträning, kan dock inte räkna all den tiden som säsongsvila pga omständigheterna.

Jag som sällan är sjuk har lyckats med en dunderförkylning (jo, brukar åka på en sån per år men thats it), flängt runt på diverse tillställningar oftast med en del alkohol inblandat för att avsluta med en redig matförgiftning vid senaste sthlms besöket. shit, va ynklig och svag jag var i ett dygn...

Nu frisk men kör vidare med mer eller mindre vila i veckan för att därefter återgå till min plan och satsa på spontanträning några veckor till....

Den planerade säsongsavslutningen med Göteborg marathon den 8/10 är nu oxå nerlagd så det känns "skönt".

Så närmaste tiden kommer bestå av fortsatt en del mingel och rödvin :) kombinerad med lätta och roliga pass.

kanske hinna med nån mer cykelpass ute och helt klart en och annan terränglöpning.


RSS 2.0