It´s my life !

Sitter på jobbet med en dunderförkylning, ja den som sabbade mina sub 2.15 planer på årets Lidingö.
Det har sina fördelar att vara sjuk en vecka om året, det blir nämligen en riktig vilovecka iaf vilket känns välbehövligt.

Jag är liksom inte skadad men har lite småskavanker här och var som jag borde se upp med och låta kroppenmm läka ihop igen.

Lättare sagt än gjort då man ofta bara kör på så länge det håller och det är just det som skiljer amatörer och proffs.
Att ha en långsiktig plan, en individuell, egoistisk plan för att lyckas och bli bättre och inte bara "haka på" och köra utan tanke.

Planerar just nu om hur vintern och våren skall läggas upp för ett bra år 2012. tror nyckeln ligger i att för en gångs skull ha en plan där varje pass tjänar ett syfte.


Det innebär lite ändringar att genomföra planen, bl a mer egoistisk planering: "vad passas mig bäst", vad bör jag träna på".

Triathlon väst, sveriges största , vackraste och bästa klubb har många fördelar: gemensakp, glädje, sparring på alla nivåer ja you name it men det finns lite fallgropar med ett sånt skönt gäng oxå.

Man hakar liksom på, anmäler sig till fler tävlingar än man borde, till fel tävlingar, man tränar pass som man kanske skulle skippat.inför säsongen 2012 skall jag försöka följa ett program som en av landets mest meriterade Coacher har tagit fram och testa på samtidigt som jag tillåter mig själv att köra på spontana event för att inte tappa glädjen.

Det innebär färre pass ihop med "gänget" och klubbens officiella träningar men nyttja sällskapet för spontana, individuella pass. Så dags å sjösätta "kom och träna med mig 3.0). de föregående projekten har väl varit lyckade men det kan alltid utvecklas.


När jag blir frisk och viloveckan är över ska jag ta en period med spontanträning med fokus på glädje, vet att det kommer sluta med en del lugna distansjogg och det i terräng. kanske det som är allra roligast.

kolla in videon, löpporr..........nu vill man bara ut och springa.


http://www.youtube.com/watch?v=jRl0PjiPnyM&feature=player_embedded#!

/Ashkan "muppen" Fivrin

Borås levererar igen !

Nytt pb på 10 km löpning i helgen, kretsloppet på 38.29.

Bra start på helgen med pb och vilket lopp på hemmaplan sen, massa folk som hejade på mig längs banan för att inte nämna all "mingel" före och efter loppet med kändisar.

Sedan följde en kväll med middag på stan med grym sällskap och kanonmat och dryck.


Söndagen var soft med ännu mer mat och familjehäng men lyckades klämma in ett besök med Emil och Cam. på stans nyaste gym "PT Huset" som är riktigt bra. Nytänkande med funktionell träning som grundtanke.

Lycka till med er satsning och tack för guidningen

I veckan som kommer väntar KM i löpning med Triathlon väst men även stående inslag som min grymma spinningklass med världens bästa deltagare och Yoga på onsdag.


Peace !

Mellanmjölk ?

Sverige, Världens bästa land att leva i där trygghet, levnadsstandard, sunda värderingar präglar ens liv.

Det är vad jag tycker, men kan inte låta bli att gnälla lite på just det där med folks värderingar.

Det är helt ok att dricka "röd" mjölk bara du håller tyst om det för så fort du gör det och talar öppet (skriver) om det så är du en person med radikala tankar och börjar sticka ut och det "får" man inte göra. (tydligen)... liknelsen inte helt självklar men tror att ni intelligenta läsare förstår :)

Så testa gärna mjölken till höger om du inte gjort det, om inte annat för smakens skull ! (fetthalt, ja nånstans mellan 3,8-4,5 % och produkten är ej homogeniserad.


Själv har jag alltid facinerats av människor med egna åsikter, människor som kör sitt race och som vågar.
vågar göra saker , prata om saker som inte anses "lagom" och vågar testa på saker. man lever trots allt bara en gång.


Shit, nu ska vi inte fördjupa oss i dessa känsliga ämnen utan ska snabbt tillbaka til det ytliga.


Sprang Risveden Terräng förra veckan ihop med några klubbkompisar i TV. riktigt kul och lerigt i skogarna på den 17,7 km långa banan och yes jag lyckades ta i lagom samtidigt som jag hann njuta av naturen. (inte ofta det händer)


Imorgon bär det av till Landets metropol nr 1 , Ja självklart pratar jag om Borås för att springa Kretsloppet och spendera helgen med kompisar och familjen nu när alla är samlade i helgen. Den här gången med en extra medlem = ännu roligare :)

Ska försöka hänga på Emil under loppet, alltid kul å springa ihop och man vet att tiden blir riktigt bra om planen håller.(måltid 38.xx)


Tränar annars lite mindre och inga stenhårda pass nu ett tag och det känns kanon och märks att man är piggare vilket är bra nu när prio ligger på lite annat.

Nedan lite bilder från Risveden och från Kajakhelgen i sthlm.s skärgård med ett gött gäng...mer sånt  !

Hastalavista !
RSS 2.0