Snart vår ?

Long time no seen alla "träningsnördar" där ute......

Sen jag skrev sist har jag lyckats testa på Yoga som var precis som jag trodde, grymt bra komplement till övrig träning och mycket jobbigare än tänkt. Måste bara få till det mer regelbundet.


Åkte på en skada som oroade mig en del eftersom en dryg veckas Löpvila inte hjälpte och det så såg ut som Ashkan hade skaffat sig benhinneinflamation men som tur var försvann det till sist.

Ligger man på gränsen och tränar hårt och ofta så ingår det liksom i speletes regler att hantera skador & sjukdomar och inte så sällan har man ont eller känning nånstans i kroppen men detta var liksom ett snäpp värre.

Hunnit med träningsdag med klubben där vi körde 3 pass på en halvdag och körde igenom alla grenar och avslutade med en trevlig kväll tillsammans. mer sånt......


3,5 tim. hård spinningpass med Vättern gruppen (sub 7.45) & även en 3 timmars spinning med HCK där jag var gästinstruktör. riktigt kul !


Mycket nöjd med träningen senaste 2 veckorna med en riktig boost i simningen där jag hittat tillbaka till min nivå, sen att den nivån är låg är en helt annan sak.

Lite värme nu tack, sugen på att sticka ut och lufta racern.

Tjing....

Kommentarer
Postat av: Lotta Johansson

Härligt att du hittat flytet igen :-)

Värmen kommer snart !SES//Lotta

2011-03-21 @ 21:29:02
URL: http://www.newlinesport.com
Postat av: Tindra

För en gångs skull lärde jag mig något genom att läsa en blogg. Det är inte varje dag man gör det direkt, tack för att du lägger ner din tid på att blogga :D.

2011-05-07 @ 12:53:48
URL: http://smsalåna.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0